tisdag 2 september 2008

nya kvarter

3 månadersdagen, första namnsdagen coh första vaccinationen avklarade.

Var på BVC i förorten jag ska flytta till - för första gången. Mammagruppen startar nästa vecka - mitt hopp och min livlina. Fast jag flyttar ut från stan för att vara nära familjen så känner jag mig stressad- tanken på att bara ha mamma och pappa att umgås med är svindlande - men inte svindlande i positiv bemärkelse mer som svindlande tragiskt förfall av socliala kontakter...

Min oro runt förorten är inte bara att jag inte ska träffa andra föräldrar men också att de kommer att vara unga... tänk om alla är 23? då kommer jag ju vara som deras mammor!!! Värsta scenariot - gammal och utan vänner i ett öde radhus men med Gullgossen som solstråle!!! MEN jag VET att jag och Gullgossen vill bo med en liten trädgård, nära skogen, badet och kusinerna - så jag är inte orolig EGENTLIGEN!!!

Om några dagar åker iallafall Gullgossen och jag och hälsar på Moooi och Knud - äntligen ska vi få se underverket!!!

1 kommentar:

Barnets mamma sa...

Jag har också funderat på det där att man blir en "gammal" mamma och inte kommer att ha något gemensamt med andra yngre mammor. Som tur är kommer vi att flytta till en något större stad än den håla vi bor utanför nu, innan Rut tittar ut så där är förhoppningsvis några mammor i samma ålder som jag... Det brukar ju vara ett samband mellan större stad=äldre föräldrar och mindre stad=yngre..